Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایش اثر پاول لوزینسکی مستندساز سرشناس لهستانی و مستندی درباره‌ی «پل ورسک» از جمله آثار متقاضی جشنواره سینما حقیقت است.

پاول لوزینسکی مستندساز سرشناس لهستانی با جدیدترین اثر مستندش «نمی‌دانی چقدر دوستت دارم»، در بخش نمایش‌های ویژه یازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت حضور دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت، در خلاصه موضوع این فیلم مستند 80 دقیقه‌ای که تولید سال 2016 کشور لهستان است، آمده: «ارتباط با افرادی که بیشتر دوستشان دارید، اغلب پیچیده‌تر است! این مسئله‌ایست که حانیا و مادرش اوا در جلسات روان‌درمانی روبرو می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم یک سفر طولانی و جذاب به محدوده‌های درونی ذهن انسان است؛ گاهی وقت‌ها تاریک، برخی اوقات گرم و البته همیشه آشنا...»

پاول لوزینسکی در سال 1965 در شهر ورشو لهستان به دنیا آمد و قبل از اینکه به حرفه سینما روی بیاورد، مشاغل مختلفی نظیر نقاشی ساختمان، نجاری و... را تجربه کرد. او در سال 1988 در مدرسه ملی فیلم «لودز» پذیرفته شد و پس از فارغ‌التحصیلی در سال 1992، به ساخت فیلم مستند با همکاری پدرش «مارسل لوزینسکی» که از بزرگان سینمای مستند لهستان است، پرداخت.

راه پاول لوزینسکی، نشان دادن دنیای شبیه به آثار پدرش و میراثی از سینمای «کریستوف کیشلوفسکی» در برداشت از سوژه‌های دشوار و احترام نسبت به شخصیت‌های فیلم است که این امر نشانگر تلاش وی در بیان موضوعات بحث‌انگیز اجتماعی و یا تاریخی مهم است.

در کارنامه‌ی فیلمسازی این مستندساز لهستانی، ساخت آثار ذیل به چشم می‌خورد: محل تولد (1992)، صد سال در سینما (1995)، ژاپن (شش قسمت – 1997)، خواهران (1999)، فقط یک داستان است (1999)، سرشماری در Lezno Malee (2002)، بانوی اوکراین (2002)، بین درها (2004)، بیگانه (2006)، یاسک هوگو بادر؛ یک خبرنگار از لهستان (2007)، Kici, Kici (2008)، شیمی (2009)، موجودی (2010)، پدر و پسر (2013)، Werka (2014)

پاول لوزینسکی در سال 1392 برنده جایزه ویژه هیات داوران بخش مسابقه بین‌الملل هفتمین دوره جشنواره سینماحقیقت برای کارگردانی مستند «پدر و پسر» شد. وی سال بعد (1393) داوری مستندهای بلند بخش مسابقه بین‌الملل هشتمین جشنواره سینماحقیقت را برعهده داشت.

پایان گارانتی «پل ورسک» سوژه یک مستند در سینماحقیقت

جواد وطنی با مستند «ورس» متقاضی حضور در یازدهمین جشنواره سینماحقیقت شد. این مستند درباره‌ی پایان گارانتی هفتاد ساله «پل ورسک» و امنیت این پل است.

 در خلاصه موضوع این مستند 52 دقیقه‌ای آمده است: گارانتی هفتاد ساله پل ورسک بعنوان مهمترین و مرتفع‌ترین پل راه‌آهن سراسری ایران که نقش مهمی در تحولات اقتصادی، اجتماعی و سیاسی ایران در جنگ جهانی دوم داشت، به پایان رسیده است؛ اما پس از گذشت 81 سال همچنان قطارهای باری و مسافری از روی آن تردد می‌کنند! آیا این پل ضامن امنیت قطارها در زمان حال هست‌؟

کریستف رضاعی موسیقی این مستند را ساخته و مجید برزگر گوینده متن آن بوده است.

جواد وطنی فارغ‌التحصیل دانشگاه سوره در رشته کارگردانی است و از سال 1376 بعنوان برنامه‌ریز و مدیر تولید در بیش از 50 پروژه از فیلم‌های مستند و داستانی مشارکت داشته است. او همچنین تجربه ساخت چند فیلم کوتاه داستانی و مستند را در سوابق کاری خود دارد.

وطنی با فیلم کوتاه «گره» که از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی است، موفق به دریافت جایزه بهترین فیلم از جشنواره مدفیلم رم درکشور ایتالیا شد.

عوامل تولید مستند «ورس» عبارتند از: پژوهشگر، نویسنده گفتار متن، کارگردان و تهیه‌کننده: جواد وطنی، تصویربرداران: پویا نجفی و جواد وطنی، صدابرداران: احمدرضا طاعی و منوچهر معصومی، صداگذار: حسن شبانکاره، تدوینگر: آرش زاهدی، گوینده متن: مجید برزگر، آهنگساز: کریستف رضاعی، مدیر تولید: محسن عزیزی، دستیار کارگردان: سارا اقبال، عکاس: مهدی منیری، تهیه شده در: روابط عمومی راه‌آهن

مستند «ورس» در صورت پذیرش هیات انتخاب جشنواره، در بخش مسابقه ملی سینماحقیقت نمایش داده می‌شود.

مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی سازمان امور سینمایی، یازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» را طی روزهای 19 تا 26 آذرماه 1396، با شعار «حقیقت بهترین راهنماست» که از فرمایشات حضرت علی(ع) است، در شهر تهران برگزار خواهد کرد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۷۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان در این مراسم گفت: یک نوجوان و جوان ایرانی منفعل نیست و به آنچه در پیرامون خود می‌گذرد اشراف و آگاهی و نگاه عمیق دارد.

ابراهیمی‌هژیر افزود: نمایش‌های شما امروز نشان داد که کودک و نوجوان ایرانی انزجاز عمومی مردم جهان از صهیونیست را از طریق رسانه‌های خود درک می‌کند و می‌بیند و می‌شنود.

او تأکید کرد: حقانیت جمهوری اسلامی در دفاع از مظلومان، کودکان، پیران و زنان را درک می‌کند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس نیز گفت: هنر یعنی انسان خود را در اقیانوس بیکران الهی ببیند و دیگران را نیز همراه خود کند و هنرمند واقعی باید این ویژگی را داشته باشد.

حمیدرضا حاجی بابایی افزود: از میان هنرها، تئاتر هنری است که انسان حرارات، هیجان و پیام بازیگر و متن داستان را به خوبی حس  و با آن ارتباط برقرار می‌کند.

او با بیان اینکه امروز در کشور ما هنر حرف اول را می‌زند، تأکید کرد: باید کشف استعدادها در زمینه هنر از کودکی آغاز شود و اگر این اتفاق بیافتد تا پایان همراه او  خواهد بود زیرا در لوح وجود او ماندگار شده است.

در این مراسم بیانیه هیئت داوران از سوی احمد بیگلریان، پیشکسوت تئاتر و داور این دوره از جشنواره قرائت شد و با رای و نظر داوران نمایش‌های برگزیده در بخش تئاتر کانون، قیچی که دنبال کار می گشت به مربیگری  محمدجواد بختیاری از مرکز ۳ همدان، آه سرزمین من به مربیگری نوشین بیگلریان از مرکز ۳ همدان و نمایش برگزیده بخش آزاد، نمایش قصه پر غصه از کبودرآهنگ معرفی شدند که به مرحله کشوری هنرهای نمایشی کانون راه پیدا کردند.

۱۰ گروه نمایشی در این جشنواره شرکت کرده بودند که ۶ گروه کانونی و ۴ گروه در بخش آزاد بودند.

دیگر خبرها

  • «قلیچ» به مستندات یکشنبه خانه هنرمندان ایران رسید
  • حضور مرکز گسترش با ۲۲ کتاب در نمایشگاه کتاب تهران
  • جایزه اصلی هات‌داکس به «انقلاب» رسید
  • راهیابی ۴ فیلم ایرانی به جشنواره مستقل کالیفرنیا
  • مستند کوتاه ایرانی «با قید محرمانگی» در اوبرهاوزن آلمان
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • راهیابی نمایش خسوف از کاشان به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون معرفی شدند
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت